INNERLIJK KIND

HUIS93

COACHING - TRAINING - THEATER

 

 

 

INNERLIJK KIND

Binnenkort meer informatie

 

 

Door gedachten, emoties en patronen te gaan waarnemen zul je vaak zien dat de oorsprong hiervan ligt in de kindertijd. Een gekwetst innerlijk kind dat aandacht, liefde, geruststelling, zorg of bescherming nodig had is nog aanwezig in jou. Door hier contact mee te maken en vanuit je volwassen ‘ik', te luisteren naar wat je innerlijke kind nodig heeft, kun je jezelf gaan geven wat je nodig hebt.

 

Door bewust te worden van het onderscheid tussen het gekwetste innerlijk kind en je volwassen ‘ik' nu, kun je verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en je eigen leven. Er komt een innerlijk helingsproces op gang. Door niet meer steeds je angsten en behoeften vanuit het gekwetste kind te projecteren op je omgeving, zal er ook meer harmonie ontstaan in je sociale leven. De buitenwereld die je ervaart is vaak slechts een spiegel van je binnenwereld. In deze training werk ik met oefeningen om contact te maken met je innerlijk kind.

 

Naast je gekwetste kind zul je ontdekken dat er ook energie van een gezond puur innerlijk kind in je is, dat krachtig, uniek, speels, levendig en zonder oordeel de wereld tegemoet treedt. Door herstellen van de verbinding van dit innerlijke pure kind zal deze energie ook in je leven doordringen en ga je ontdekken wat je echt vreugde geeft.