LEREN PRESENTEREN

ARTIKEL

KLIK HIER

"Een gedreven vakvrouw, ter zake kundig en zeer enthousiast. Ze heeft de vaardigheid om groepen te modereren, rake maar opbouwende feedback te geven en ze kan niet alleen goed luisteren, maar kan ook krachtig verwoorden wat de kern is en waar je leerpunten zitten. Topvrouw, zeker aan te raden!"

Hedwig

"Haar coachingsstijl kenmerkt zich vooral door de persoon in zijn kracht te zetten en te laten ervaren hoe het voelt om te ontdekken dat die kracht in je zit"

Carla

"Op bijzondere persoonlijke wijze weet Roos een cursus te geven waar ik enorm veel energie van heb gekregen. In een veilige sfeer leer je ontdekken waar jouw kracht ligt en krijg je veel tips om dit te versterken. Dit geeft zelfvertrouwen!

Eefje

"Roos is theater, is coach, is breed, is zichzelf, weet precies de snaar te raken, altijd positief; bijzonder gewoon en vooral gewoon bijzonder in het laten presenteren van jijzelf.

Zo mooi!"

Antoine

HUIS93

COACHING - TRAINING - THEATER

 

 

Binnenkort!

Een nieuwe Basiscursus bij Het Kumulus

Maastricht

Leren Presenteren / Spreken in het Openbaar

Voor meer informatie:

 

 

 

 

 

LEREN PRESENTEREN

Spreken in het openbaar

Door middel van theatervormen en coaching technieken werk ik met volwassenen en jongeren aan, hoe presenteer ik mijzelf.

We werken aan de bewustwording van verbale en non verbale communicatie. Hoe kom ik over op anderen en hoe denk ik zelf over te komen, hoe klink ik, welke woorden gebruik ik en wat is slim om op welk moment wel of niet te zeggen of te doen. Hoe gebruik ik mijn stem en wat kan ik er allemaal mee.

We ontdekken waarom het belangrijk kan zijn hier bewust van te worden zodat je sterker en zekerder voor publiek kan staan en spreken.

Door het geven van feedback aan elkaar, leren we te observeren en te verwoorden. Dit werkt vervolgens reflecterend naar jezelf.

Wat zijn mijn sterke punten en wat kan ik nog verbeteren.

Met individuele oefeningen en groepsopdrachten, werken we aan het krijgen van meer inzicht in ons zelf. Je zelfvertrouwen wordt vergroot en je zult met meer overtuiging kunnen presenteren.

Deze training wordt verzorgd door Rozemarijn ten Hooven en gegeven aan groepen en individueel.